Deze website wordt gehost door ons, Het Huis vzw, een organisatie gevestigd in België.
Dit zijn de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op elk gebruik dat u maakt van de betalingsdiensten voor donaties die via de website worden aangeboden.

De donaties worden gebruikt om de activiteiten van Het Huis te ondersteunen. Aangezien Het Huis enkel met vrijwilligers werkt zijn deze van harte welkom.

Deze algemene voorwaarden zijn afzonderlijk van toepassing op elke afzonderlijke donatie die u doet. Door op de website te bevestigen dat u een donatie wilt doen, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Algemene voorwaarden voor die donatie.

De donatiediensten

We zullen uw donatie naar eigen goeddunken gebruiken, maar binnen onze vermelde liefdadigheidsdoelstellingen.
Alle betalingen via de website gebeuren via bancontact.
Zodra u ons via de website bevestigt dat u wilt doorgaan met uw donatie, wordt uw transactie verwerkt via onze betalingsdienstaanbieder, Mollie. Door te bevestigen dat je wilt doorgaan met je donatie, machtig je Mollie om geld op te vragen bij je creditcard-, debet- of kaartaanbieder.

Ongeoorloofd kaartgebruik

Als u op de hoogte bent van frauduleus gebruik van uw kaart, of als deze verloren of gestolen is, moet u uw kaartaanbieder hiervan op de hoogte stellen.

Informatie van jou

Voordat we een donatie kunnen verwerken, moet u ons voorzien van (i) uw naam, adres en e-mailadres; en (ii) details van de creditcard of bankpas die u wilt gebruiken om de donatie te financieren. We zullen deze informatie gebruiken om uw donatie te verwerken. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u ons de juiste informatie heeft verstrekt.

Wanneer u uw betalingsgegevens opgeeft, worden deze gegevens overgedragen aan onze betalingsprovider, Mollie, en worden uw betalingsgegevens door hen verzameld en veilig verwerkt. U moet ervoor zorgen dat u op de hoogte bent van de algemene voorwaarden van Mollie, die verschillen van de onze, om ervoor te zorgen dat u vertrouwd bent met hoe zij uw persoonlijke gegevens zullen verwerken voordat u een donatie doet.

We zullen uw persoonlijke gegevens niet delen met een andere derde partij anders dan is uiteengezet in ons privacybeleid. Ons privacybeleid maakt deel uit van deze algemene voorwaarden voor donatiebetalingen en door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden gaat u ook akkoord met de manier waarop we uw persoonlijke gegevens gebruiken en beschermen in overeenstemming met ons privacybeleid.

Teruggavebeleid

Heb je een fout gemaakt bij je donatie? Neem dan contact met ons op via e-mail op info@hethuis.be, telefonisch op +32 3 216 17 17 of schriftelijk per post naar Het Huis vzw, Wittestraat 116, 2020 Antwerpen. Doe dit binnen de 14 dagen voor een volledige terugbetaling.

Algemeen

We behouden ons het recht voor om deze Betalingsvoorwaarden voor donaties op elk moment te wijzigen.
Deze betalingsvoorwaarden voor donaties worden beheerst door het Belgische recht en zijn onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de Belgische rechtbanken.